Жители на село Цалапица излязоха тази сутрин на протест заради .

...
Жители на село Цалапица излязоха тази сутрин на протест заради .
Коментари Харесай

Протест в Цалапица след убийството на Димитър Малинов

Жители на село Цалапица излязоха тази сутрин на митинг поради. Те настояват, че имат информация и за други забъркани в закононарушението, с изключение на обвинения, избягал в Германия, заяви bTV. Местните хора стачкуват през днешния ден за повторно.

Димитър Малинов изчезна на 20 юли, откакто е бил на посетители на майка си. Той бе в неопределеност 7 дни преди полицията да открие тялото му. За закононарушението е обвинен 30-годишен мъж, намиращ се в Германия, за който е издадена и европейска заповед за ареста.

Милка Попова от протестиращите съобщи, че от познати и близки знаят за другите забъркани в закононарушението . " Не мислим, че самичък един човек може да се оправи с едно ликвидиране. Един човек не може самичък да закопае гроб. Искаме правдивост и бистрота за случая ", посочи тя.
 Издирват 30-годишен мъж по отношение на убийството в Цалапица
Издирват 30-годишен мъж по отношение на убийството в Цалапица

Заподозреният е напуснал страната

Според друга от събралите се хора от селото не са били подхванато навременни ограничения, като незабавно след Димитър Малинов познати и другари, а не полицията, събрали екипи за издирването му.

" Познавах Митко от 13-годишен. Той не беше конфликтна персона. Дали е имал спор с 30-годишния не мога да кажа. Истината я знаят единствено те. Ние сме тук, с цел да се съберем, с цел да желаяме правдивост. Няма по какъв начин един човек да извърши тази свирепост. Искаме да знаем кой е забъркан ", съобщи Полина Точева. Тя е безапелационна, че митингите ще продължат, до момента в който не бъдат вкарани в пандиза всички забъркани в убийството.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР